جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

موضوع: ارزیابی پوشش خوراکی نانوالیاف سلولز حاوی اسانس زنجبیل و اسید سیتریک بر ماندگاری جوجه کباب آماده پخت

بسمه تعالی

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

موضوع: ارزیابی پوشش خوراکی نانوالیاف سلولز حاوی اسانس زنجبیل و اسید سیتریک بر ماندگاری جوجه کباب آماده پخت

استاد راهنما: آقای دکتر محمد رضا پژوهی الموتی

استاد مشاور: خانم دکتر بهناز بازرگانی گیلانی

ارائه دهنده: یوسف خالدیان

زمان: چهارشنبه 13 دی ماه ساعت 14 بعد از ظهر

مکان: کلاس 3 دامپزشکی