جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

موضوع: تاثیر پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه ی خرمالو

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

موضوع: تاثیر پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه ی خرمالو

 

اساتید راهنما:

آقای دکتر عباسعلی ساری

خانم دکتر نرجس آقاجانی

 

ارائه دهنده:

حکیمه حسن عبدالی

 

زمان: دوشنبه (16 بهمن ماه 96) ساعت 11 صبح

مکان: کلاس 3