جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 
کد خبر: 11041    1396/10/04

بسمه تعالی

 

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

موضوع: تاثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ های سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق

 

استاد راهنما: آقای دکتر عباسعلی ساری

آقای دکتر امیر دارایی گرمه خانی

 

ارائه دهنده: زهرا راستیان

زمان: شنبه 9 دی ماه 1396 ساعت 14:30 بعدازظهر

مکان: کلاس 3 دامپزشکی



 

ایمیل:
تصویر امنیتی:
 Security code

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.
 
همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا کد پستی: 65178-38695
 
www.basu.ac.ir تلفن: +98-81-38381601-10 فکس: 081-38380633

پیاده سازی و اجرا توسط شرکت شبکه فراپیوند