جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 
کد خبر: 16296    1397/07/02

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

عنوان:

افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل

 

اساتید راهنما:

دکتر محمد رضا پژوهی الموتی

دکتر نرگس آقاجانی

 

استاد مشاور:

دکتر عباسعلی ساری

 

دانشجو:

سحر جمالی

 

زمان: دوشنبه (1397/7/9) ساعت 11 صبح

مکان: کلاس 3



 

ایمیل:
تصویر امنیتی:
 Security code

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.
 
همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا کد پستی: 65178-38695
 
www.basu.ac.ir تلفن: +98-81-38381601-10 فکس: 081-38380633

پیاده سازی و اجرا توسط شرکت شبکه فراپیوند