جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 
کد خبر: 16487    1397/08/07

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

عنوان: تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های تفاله ی انار در پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی در دماهای مختلف

 

استاد راهنما

دکتر بهناز بازرگانی گیلانی

 

استاد مشاور

دکتر نرجس آقاجانی

 

دانشجو

سمیرا جوانی سراجی

 

زمان: دوشنبه 1397/08/14 ساعت 12

مکان: کلاس 3



 

ایمیل:
تصویر امنیتی:
 Security code

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.
 
همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا کد پستی: 65178-38695
 
www.basu.ac.ir تلفن: +98-81-38381601-10 فکس: 081-38380633

پیاده سازی و اجرا توسط شرکت شبکه فراپیوند