جلسه پروژه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 
کد خبر: 6475    1395/12/04

جلسه پروژه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

با عنوان: بررسی اثر پوشش دهی با تخم شربتی بر جذب روغن و راندمان سرخ کردن قارچ سوخاری

استاد راهنما: آقای دکتر عباسعلی ساری

توسط خانم زهرا راستیان در روز سه شنبه مورخ 1395/12/10 ساعت 11/30 در کلاس شماره 2 دانشکده پیرادامپزشکی برگزار می گردد.

بدینوسیله از کلیه علاقمندان برای شرکت در جلسه فوق دعوت به عمل می آید.



 

ایمیل:
تصویر امنیتی:
 Security code

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.
 
همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا کد پستی: 65178-38695
 
www.basu.ac.ir تلفن: +98-81-38381601-10 فکس: 081-38380633

پیاده سازی و اجرا توسط شرکت شبکه فراپیوند