مواد غذایی


گروه آموزشی: بهداشت و مواد غذایی
نام آزمایشگاه: آزمایشگاه مواد غذایی
نام سرپرست: دکتر عباسعلی ساری
مرتبه علمی: استادیار
تلفن: 081-34229050
تلفن داخلی: 300
پست الکترونیک:
صفحه خانگی: مشاهده صفحه خانگی
کارشناس: آقای پاسگر
لینک: برای مشاهده آدرس مورد نظر، کلیک کنید.
توانمندی ها:

فعالیت های آزمایشگاه:

· برگزاری واحدهای عملی دروس

بهداشت مواد غذایی (کاردانی دامپزشکی)

میکروب شناسی مواد غذایی (کارشناسی بهداشت مواد غذایی)

شیمی و بیوشیمی مواد غذایی (1 و 2) (کارشناسی بهداشت مواد غذایی)

کنترل میکروبی مواد غذایی (کارشناسی بهداشت مواد غذایی)

کنترل شیمیایی مواد غذایی (کارشناسی بهداشت مواد غذایی)

تجزیه خوراک دام و طیور (کارشناسی علوم آزمایشگاهی)

شیمی مواد غذایی (کارشناسی علوم آزمایشگاهی)

آلودکی محیطی مواد غذایی (کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی)

کنترل میکروبی مواد غذایی (کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی)

کنترل شیمیایی مواد غذایی  (کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی)

بهداشت وکیفیت شیر  (کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی)

· انجام پایان نامه و پروژه های تحقیقاتی دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی

توانمندیهای آزمایشگاه:

انجام آزمون های تعیین آلودگی های میکروبی و فساد محصولات غذایی 

توانمندی در راستای همکاری با آزمایشکاه های مرجع  جهت تایید نتایج آزمون های کنترل کیفیت مواد غذایی در سطح استان

توانمندی در راستای شناسایی و ارزیابی انواع میکروارگانیسم های بیماریزا مواد غذایی و بررسی اپیدمیولوژیکی عوامل بیماریزا در سطح استان

توانمندی در مدل سازی و بهینه سازی تولید انواع محصولات غذایی (ماست، دوغ، پنیر و غیره ) به منظور بالا بردن کیفیت و زمان ماندگاری آنها (shelf life)

· برگزاری کارگاههای آموزشی کنترل کیفیت مواد غذایی

کارگاه آموزشی کنترل کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی (انواع سوسیس و کالباس، همبرگر و ...)

کارگاه آموزشی کشف تقلبات شیر و فراورده های لبنی

کارگاه آموزشی کشف تقلبات عسل

کارگاه آشنایی با روش­های کروماتوگرافی با اولویت HPLC

کارگاه آشنایی با انواع روش­های اسانس­گیری و عصاره­گیری از گیاهان دارویی

کارگاه آشنایی با نحوه­ی ارزیابی و برآورد خطر آلودگی فلزات سنگین در انواع مواد غذایی و خوراک دام و طیور

·  ارائه خدمات آزمایشگاهی

تجزیه و ارزیابی کیفیت مواد غذایی ارسالی توسط هر واحد اعم از گوشت، لبنیات، روغن، حبوبات و سایر فراورده‌های کشاورزی با استفاده از انواع روش های میکروبی و شیمیایی

 تجزیه­ی خوراک دام و طیور ارجاع شده از سایر بخشهای دانشکده، تولیدکنندگان دام و طیور و کارخانجات تولیدکننده­ی خوراک دام و طیور.

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل کیفیت مواد غذایی

توانایی همکاری با شرکت­های دانش بنیان