بازگشت به صفحه کامل

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

با عنوان: اثرات عصاره تفاله گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر ویژگی های کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

با عنوان: اثرات عصاره تفاله گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر ویژگی های کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال

 

استاد رهنما:

دکتر بهناز بازرگانی گیلانی

 

استاد مشاور:

دکتر محمد رضا پژوهی الموتی

 

دانشجو:

الهه توکلی

 

زمان: دوشنبه 1397/08/21 ساعت 12

مکان: کلاس 3