برگزاری سمینار کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

برگزاری سمینار کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

عنوان: کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سننتیک در روغن های خوراکی

برگزاری سمینار کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

 

با عنوان:

کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سننتیک در روغن های خوراکی

 

استاد راهنما:

 دکتر بهناز بازرگانی گیلانی

 

دانشجو:

سپیده رحمتی

 

زمان:

چهارشنبه 5 دی 1397

 

مکان:

کلاس شماره 3 ساعت 11:30