جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو در روغن سویا

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

عنوان:

بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو در روغن سویا

 

اساتید راهنما:

دکتر عباسعلی ساری

دکتر امیر دارایی گرمه خانی

 

دانشجو:

مهناز شعبانیان

 

زمان: دوشنبه (1397/7/9) ساعت 10 صبح

مکان: کلاس 3