سمینار کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

سمینار کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

عنوان:مروری بر خواص آنتی اکسیدانی پپتیدها

 

سمینار کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

عنوان:

مروری بر خواص آنتی اکسیدانی پپتیدها

 

استاد راهنما:

دکتر عباسعلی ساری

 

ارائه دهنده:

میلاد محمدی

 

تاریخ: 2 دی 1397

 

ساعت: 13:30

مکان: کلاس 3 دامپزشکی