اساتید دانشکده

عباسعلی ساری

عباسعلی ساری

عباسعلی ساری   (EN Page)

استادیار 
پست الکترونیکی: 

مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
بررسی اثر موسیلاژ دانه گیاه اسفرزه ((plantago ovata forsk بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/06
بررسی اثر صمغ دانه اسفرزه بر ویژگیهای کیفی دوغ ایرانی پروبیوتیکی کارشناسی ارشد دانلود 1398/06/30
مهسا اقبالیان راد بهینه سازی پایداری حرارتی روغن نباتی تحت تاثیر اسانس آویشن دنایی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/25
مهشاد جاویدمقدم جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی عرضه شده در سطح شهر همدان کارشناسی ارشد دانلود 1394/09/28
سحر جمالی افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل کارشناسی ارشد دانلود 1397/07/09
صابر حسنی بررسی اثر فیبر جو بر زندمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب و ارزیابی خواص حسی و ویسکوزیته کارشناسی ارشد دانلود 1394/06/29
حکیمه حسن عبدالی بررسی اثرات پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه خرمالو کارشناسی ارشد دانلود 1396/11/16
زهرا راستیان تاثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق کارشناسی ارشد دانلود 1396/10/09
نگار ساسانیان بررسی اثرات ضد قارچی اسانس های روغنی آویشن دنایی و مرزه بر روی آسپرژیلوس فومیگاتوس در دوغ ایرانی کارشناسی ارشد دانلود 1394/11/24
غلامعلی سهرابی شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز از شیرهای خام تحویلی به کارخانه ی صنعتی شیر همدان کارشناسی ارشد دانلود 1394/11/25
فریبا شعبانیان بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره پوست سبز گردو استخراج شده به روش اولتراسوند و تاثیر آن در پایداری اکسیداتیو روغن گیاهی کارشناسی ارشد دانلود 1397/11/10
مهناز شعبانیان بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو کارشناسی ارشد دانلود 1397/07/09
سیده سحر میرمعینی بررسی میزان آلودگی به کمپیلوباکتر ججونی در لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان کارشناسی ارشد دانلود 1397/06/27
آرزو مشیری روشن تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه ی زنیان و تأثیر آن در پایداری اکسیداتیو روغن گیاهی کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/24
نام درس
 
نمایش 1 - 20 از 23 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
بهداشت و صنایع غذایی 1 (شیر) 1412093 3 01 هرهفته شنبه (10:00 - 11:30) | هرهفته پنج شنبه (08:00 - 11:00) 1399/10/25 (10:30 - 12:30) ترم اول 1399
بهداشت و کیفیت گوشت و فرآورده ها 1412007 2 01 هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) 1399/10/20 (14:00 - 16:00) ترم اول 1399
تغذیه انسان 1412084 2 01 هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) 1399/10/25 (10:30 - 12:30) ترم اول 1399
بهداشت و بازرسی گوشت 1410009 2 01 هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته دو شنبه (15:00 - 16:00) 1399/11/01 (14:00 - 16:00) ترم اول 1399
عملیات کشتارگاهی 1 1410029 2 03 هرهفته یک شنبه (08:00 - 13:00) نامشخص ترم اول 1399
بهداشت و کنترل شیر و فرآورده ها 1412012 2 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (14:00 - 15:00) 1399/03/31 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1398
زبان تخصصی 1412086 2 01 هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) 1399/04/04 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1398
کارآموزی درکارخانه های فرآوری شیر 1412058 3 01 نامشخص نامشخص ترم دوم 1398
کارآموزی درکارخانه های فرآوری گوشت 1412059 3 02 هرهفته یک شنبه (14:00 - 20:00) 1399/03/13 (16:00 - 18:00) ترم دوم 1398
کنترل شیمیایی مواد غذایی 1412011 3 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) 1399/04/03 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1398
تجزیه خوراک دام کارآموزی 1413267 2 01 نامشخص نامشخص ترم دوم 1398
عملیات کشتارگاهی 2 1410030 2 03 هرهفته شنبه (08:00 - 13:00) 1399/03/12 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1398
بهداشت و کیفیت گوشت و فرآورده ها 1412007 2 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) 1398/10/14 (14:00 - 16:00) ترم اول 1398
تغذیه انسان 1412084 2 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1398/10/26 (10:30 - 12:30) ترم اول 1398
سمینار 1412015 1 03 نامشخص نامشخص ترم اول 1398
صنایع شیر وفرآورده های شیری 1412049 3 01 هرهفته شنبه (10:00 - 11:30) | هرهفته پنج شنبه (14:00 - 17:00) 1398/10/18 (14:00 - 16:00) ترم اول 1398
کنترل شیمیایی مواد غذایی 1412055 2 02 هرهفته شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) 1398/10/23 (10:30 - 12:30) ترم اول 1398
کنترل شیمیایی مواد غذایی 1412055 2 01 هرهفته شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) 1398/10/23 (10:30 - 12:30) ترم اول 1398
بهداشت و بازرسی گوشت 1410009 2 01 هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته دو شنبه (14:00 - 15:00) 1398/10/21 (14:00 - 16:00) ترم اول 1398
عملیات کشتارگاهی 1 1410029 2 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 13:00) نامشخص ترم اول 1398
نمایش 1 - 20 از 23 نتیجه
از 2