|
|
|
|
|
|
|
بهداشت و کنترل شیر و فرآورده ها
|
1412012
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (15:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/04/09 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1402
|
عملیات کشتارگاهی 2
|
1410030
|
2
|
02
|
هرهفته شنبه (08:00 - 12:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1402
|
کنترل شیمیایی مواد غذایی
|
1412011
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/04/14 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1402
|
کنترل میکروبی مواد غذایی
|
1412010
|
3
|
01
|
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/03/30 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1402
|
بهداشت و بازرسی گوشت
|
1410009
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (16:00 - 17:00) | هرهفته شنبه (17:00 - 19:00)
|
1402/11/09 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1402
|
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور
|
1412089
|
3
|
01
|
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهارشنبه (16:00 - 17:00)
|
1402/11/11 (10:30 - 12:00)
|
ترم اول 1402
|
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور
|
1412089
|
3
|
02
|
هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهارشنبه (17:00 - 18:00)
|
1402/11/11 (10:30 - 12:00)
|
ترم اول 1402
|
بهداشت و صنایع غذایی 1 (شیر)
|
1412093
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته پنج شنبه (14:00 - 17:00)
|
1402/11/04 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1402
|
بهداشت و کیفیت گوشت و فرآورده ها
|
1412007
|
2
|
01
|
هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00)
|
1402/10/28 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1402
|
عفونتها و مسمومیتهای مواد غذایی
|
1412009
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1402/11/01 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1402
|
عملیات کشتارگاهی 1
|
1410029
|
2
|
02
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 13:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1402
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
1412087
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (09:00 - 11:00)
|
1402/11/09 (10:30 - 12:00)
|
ترم اول 1402
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
1412087
|
3
|
02
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (11:00 - 13:00)
|
1402/11/09 (10:30 - 12:00)
|
ترم اول 1402
|
اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فراورده های دامی
|
1413076
|
3
|
01
|
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00)
|
1402/04/04 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1401
|
بهداشت و کنترل شیر و فرآورده ها
|
1412012
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (15:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1402/04/12 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1401
|
زبان تخصصی
|
1412086
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00)
|
1402/04/05 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1401
|
کنترل شیمیایی مواد غذایی
|
1412011
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1402/04/17 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1401
|
بهداشت و بازرسی گوشت
|
1410009
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (16:00 - 17:00) | هرهفته یک شنبه (17:00 - 19:00)
|
1401/11/06 (09:00 - 11:00)
|
ترم اول 1401
|
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور
|
1412089
|
3
|
02
|
هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 11:30) | هرهفته چهارشنبه (17:00 - 18:00)
|
1401/11/09 (11:00 - 13:00)
|
ترم اول 1401
|
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور
|
1412089
|
3
|
01
|
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 11:30) | هرهفته چهارشنبه (16:00 - 17:00)
|
1401/11/09 (11:00 - 13:00)
|
ترم اول 1401
|