جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

عنوان:

افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل

 

اساتید راهنما:

دکتر محمد رضا پژوهی الموتی

دکتر نرگس آقاجانی

 

استاد مشاور:

دکتر عباسعلی ساری

 

دانشجو:

سحر جمالی

 

زمان: دوشنبه (1397/7/9) ساعت 11 صبح

مکان: کلاس 3