|
|
|
|
|
|
|
بهداشت و صنایع غذایی 1 (شیر)
|
1412093
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته پنج شنبه (08:00 - 11:00)
|
1401/11/01 (09:00 - 11:00)
|
ترم اول 1401
|
بهداشت و کیفیت گوشت و فرآورده ها
|
1412007
|
2
|
01
|
هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00)
|
1401/10/24 (11:00 - 13:00)
|
ترم اول 1401
|
تغذیه انسان
|
1412084
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00)
|
1401/11/11 (11:00 - 13:00)
|
ترم اول 1401
|
عملیات کشتارگاهی 1
|
1410029
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 13:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1401
|
بهداشت و کنترل شیر و فرآورده ها
|
1412012
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 09:00)
|
1401/03/28 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1400
|
زبان تخصصی
|
1412086
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00)
|
1401/03/29 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1400
|
عملیات کشتارگاهی 2
|
1410030
|
2
|
02
|
هرهفته شنبه (08:00 - 13:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1400
|
کنترل شیمیایی مواد غذایی
|
1412011
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/03/31 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1400
|
بهداشت و بازرسی گوشت
|
1410009
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (16:00 - 17:00) | هرهفته یک شنبه (17:00 - 19:00)
|
1400/10/28 (08:30 - 10:00)
|
ترم اول 1400
|
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور
|
1412089
|
3
|
02
|
هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (17:00 - 18:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 11:30)
|
1400/10/30 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور
|
1412089
|
3
|
01
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 11:30) | هرهفته سه شنبه (16:00 - 17:00)
|
1400/10/30 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
بهداشت و صنایع غذایی 1 (شیر)
|
1412093
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 11:30) | هرهفته پنج شنبه (08:00 - 11:00)
|
1400/10/23 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
بهداشت و کیفیت گوشت و فرآورده ها
|
1412007
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00)
|
1400/10/18 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
تغذیه انسان
|
1412084
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (17:00 - 19:00)
|
1400/10/23 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
عملیات کشتارگاهی 1
|
1410029
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 14:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1400
|
کنترل شیمیایی مواد غذایی
|
1412100
|
3
|
02
|
هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/10/18 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1400
|
کنترل شیمیایی مواد غذایی
|
1412100
|
3
|
01
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/10/18 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1400
|
بهداشت و صنایع تبدیل ضایعات مواد غذایی
|
1412101
|
1
|
01
|
هرهفته سه شنبه (15:00 - 16:00) | هرهفته پنج شنبه (08:00 - 09:00)
|
1400/04/01 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1399
|
بهداشت و صنایع غذایی 2(گوشت)
|
1412094
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته پنج شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/04/03 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1399
|
بهداشت و کنترل شیر و فرآورده ها
|
1412012
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (14:00 - 15:00)
|
1400/04/07 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1399
|