|
|
|
|
|
|
|
سم شناسی مواد غذایی
|
1412080
|
2
|
01
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 09:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/04/05 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1399
|
سم شناسی مواد غذایی
|
1412080
|
2
|
02
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 09:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/04/05 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1399
|
عملیات کشتارگاهی 2
|
1410030
|
2
|
02
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 13:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1399
|
مدیریت تضمین کیفیت
|
1412102
|
2
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/04/08 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1399
|
اصول نگهداری مواد غذایی
|
1412090
|
3
|
01
|
هرهفته سه شنبه (14:00 - 15:30) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 11:30)
|
1399/11/14 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1399
|
بهداشت و صنایع غذایی دریایی
|
1412013
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/11/15 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1399
|
بهداشت و کیفیت آب آشامیدنی
|
1412025
|
2
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
1399/11/23 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1399
|
شیمی مواد غذایی
|
1413074
|
2
|
02
|
هرهفته یک شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/11/15 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1399
|
شیمی مواد غذایی
|
1413074
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
1399/11/15 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1399
|
عملیات کشتارگاهی 1
|
1410029
|
2
|
02
|
هرهفته شنبه (08:00 - 13:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1399
|
استانداردها و قوانین مواد غذایی
|
1412022
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00)
|
1399/03/27 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1398
|
سم شناسی مواد غذایی
|
1412080
|
2
|
01
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 09:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1399/03/31 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1398
|
سم شناسی مواد غذایی
|
1412080
|
2
|
02
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 09:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/03/31 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1398
|
شیمی مواد غذایی
|
1413074
|
2
|
02
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (09:00 - 10:00)
|
1399/03/31 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1398
|
شیمی مواد غذایی
|
1413074
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دو شنبه (09:00 - 10:00)
|
1399/03/31 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1398
|
عملیات کشتارگاهی 2
|
1410030
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 13:00)
|
1399/03/12 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1398
|
کارآموزی درکارخانه های فرآوری غذاهای دریایی
|
1412061
|
3
|
01
|
نامشخص
|
نامشخص
|
ترم دوم 1398
|
اصول نگهداری مواد غذایی
|
1412040
|
2
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
1398/10/19 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1398
|
بهداشت و صنایع غذایی دریایی
|
1412013
|
2
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1398/10/18 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1398
|
بهداشت و کیفیت آب آشامیدنی
|
1412025
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1398/10/25 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1398
|