آزمایشگاه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی - دانشکده دامپزشکی
آزمایشگاه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
| گروه آموزشی: | بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی |
| نام آزمایشگاه: | آزمایشگاه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی |
| نام سرپرست: | دکتر بهناز بازرگانی گیلانی |
| مرتبه علمی: | دانشیار |
| تلفن: | 081-31403954 |
| تلفن داخلی: | 3954 |
| پست الکترونیک: | |
| صفحه خانگی: | مشاهده صفحه خانگی |
| کارشناس: | خانم قاسمی |
| لینک: | برای مشاهده آدرس مورد نظر، کلیک کنید. |
| توانمندی ها: | فعالیت های آزمایشگاه: · برگزاری واحدهای عملی دروس بهداشت مواد غذایی (کاردانی دامپزشکی) میکروب شناسی مواد غذایی (کارشناسی بهداشت مواد غذایی) شیمی و بیوشیمی مواد غذایی (1 و 2) (کارشناسی بهداشت مواد غذایی) کنترل میکروبی مواد غذایی (کارشناسی بهداشت مواد غذایی) کنترل شیمیایی مواد غذایی (کارشناسی بهداشت مواد غذایی) تجزیه خوراک دام و طیور (کارشناسی علوم آزمایشگاهی) شیمی مواد غذایی (کارشناسی علوم آزمایشگاهی) آلودکی محیطی مواد غذایی (کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی) کنترل میکروبی مواد غذایی (کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی) کنترل شیمیایی مواد غذایی (کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی) بهداشت وکیفیت شیر (کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی) · انجام پایان نامه و پروژه های تحقیقاتی دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی توانمندیهای آزمایشگاه: انجام آزمون های تعیین آلودگی های میکروبی و فساد محصولات غذایی توانمندی در راستای همکاری با آزمایشکاه های مرجع جهت تایید نتایج آزمون های کنترل کیفیت مواد غذایی در سطح استان توانمندی در راستای شناسایی و ارزیابی انواع میکروارگانیسم های بیماریزا مواد غذایی و بررسی اپیدمیولوژیکی عوامل بیماریزا در سطح استان توانمندی در مدل سازی و بهینه سازی تولید انواع محصولات غذایی (ماست، دوغ، پنیر و غیره ) به منظور بالا بردن کیفیت و زمان ماندگاری آنها (shelf life) · برگزاری کارگاههای آموزشی کنترل کیفیت مواد غذایی کارگاه آموزشی کنترل کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی (انواع سوسیس و کالباس، همبرگر و ...) کارگاه آموزشی کشف تقلبات شیر و فراورده های لبنی کارگاه آموزشی کشف تقلبات عسل کارگاه آشنایی با روشهای کروماتوگرافی با اولویت HPLC کارگاه آشنایی با انواع روشهای اسانس گیری و عصاره گیری از گیاهان دارویی کارگاه آشنایی با نحوهی ارزیابی و برآورد خطر آلودگی فلزات سنگین در انواع مواد غذایی و خوراک دام و طیور · ارائه خدمات آزمایشگاهی تجزیه و ارزیابی کیفیت مواد غذایی ارسالی توسط هر واحد اعم از گوشت، لبنیات، روغن، حبوبات و سایر فراوردههای کشاورزی با استفاده از انواع روش های میکروبی و شیمیایی تجزیه ی خوراک دام و طیور ارجاع شده از سایر بخشهای دانشکده، تولیدکنندگان دام و طیور و کارخانجات تولیدکننده ی خوراک دام و طیور. برگزاری کارگاه آموزشی کنترل کیفیت مواد غذایی توانایی همکاری با شرکتهای دانش بنیان |