آرشیو اخبار - دانشکده دامپزشکی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
همکار ارجمند جناب آقای دکتر سید مسعود ذوالحواریه طی حکمی از سوی رئیس نظام دامپزشکی کشور به سمت ریاست سازمان نظام دامپزشکی استان همدان منصوب شدند.
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: بررسی وضعیت بیماری لنفادنیت کازئور در گوسفندان کشتار شده در کشتارگاههای صنعتی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: تاثیر آسیب کبدی تجربی بر عفونت ناشی از لیشمانیا در موش آزمایشگاهی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: بررسی ایمنی زایی پاساژ 9 انگل لیشمانیا ماژور در موش Balb/c
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
ارتقاء آقای دکتر عبدالمجید محمدزاده به مرتبه دانشیاری در شانزدهمین نشست از دورهشتم هیات ممیزه دانشگاه
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: معرفی گیاه stachy lavandulifolia (چای کوهی) به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: Fresh_cut Fruites
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سننتیک در روغن های خوراکی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: معرفی و کاربرد فیلم های خوراکی در بسته بندی مواد غذایی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان:مروری بر خواص آنتی اکسیدانی پپتیدها
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: نقش و اهمیت انواع ریزپوشانی در زنده مانی باکتری های پروبیوتیک
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: بررسی اثر برخی گیاهان دارویی بر زنده ماندن انگل ها در محیط آزمایشگاه
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: کنترل بیولوژیک در انگل شناسی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: بررسی نقش پروبیوتیک ها در صنعت غذا
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: مطالعه ایمنی زایی پاساژ 9 انگل لیشمانیا ماژور در موش Balb/C
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: اثرات عصاره ی زرشک به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس پیاز بر روی ویژگی های کیفی گوشت سینه ی مرغ
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: اثرات عصاره تفاله گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر ویژگی های کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های تفاله ی انار در پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی در دماهای مختلف
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
بررسی میزان آلودگی بابزیا در اسب های استان همدان
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل