Professors

Pajohi alamoti Mohammadreza

Pajohi alamoti Mohammadreza

Pajohi alamoti Mohammadreza   (FA Page)

Associate Professor 
Email: 
Website: 

Articles



Conferences




FirstName And Last Name Project Name Degree download-thesis def-date
شناسایی ژن مقاومت به متی سیلین و پروفایل مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از نمونه های شیر مشکوک به ورم پستان در گاوداری های صنعتی همدان M.S Download 1393/06/31
تعیین درصد گوشت و اعتبارسنجی آن در انواع سوسیس عرضه شده در همدان با استفاده از روش های هیستوشیمی و آنالیزتصویری M.S Download 1400/11/06
بررسی تقلب استفاده از بافت های غیر مجاز در سوسیس های عرضه شده در همدان M.S Download 1400/12/23
تاثیر عصاره ی سماق و اسانس آویشن دنایی بر کارایی فیلم خوراکی زئین در ماندگاری فیلة مرغ M.S Download 1400/12/23
بررسی کفایت نرم افزارهای آنالیز تصویری در سنجش درصد عضلات اسکلتی فرآورده های گوشتی M.S Download 1402/07/15
ارزیابی باقیمانده تتراسایکلین در شیرهای خام فله ای در شهر همدان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) M.S Download 1400/11/23
تهیه فیلم فعال دو لایه پلی لاکتیک اسید/ نانوالیاف سلولز حاوی نانوامولسیون اسانس آویشن دنایی و نیسین و ارزیابی آن روی افزایش ماندگاری گوشت گوساله M.S Download 1401/12/03
ارزیابی شیمیایی و میکروبی چیپس های عرضه شده در شهر ساوه M.S Download 1401/11/12
استفاده از پودر جوانه گندم تهیه شده به روش های نوین (فراصوت و فروسرخ) در فرمولاسیون کباب مرغ M.S Download 1402/03/01
اثر ازن بر افزایش ماندگاری شیر پاستوریزه M.S Download 1400/08/04
اثر ازن بر ماندگاری شیز پاستوریزه M.S Download 1400/08/04
شناسایی ژن توکسین شوک توکسیک در استافیلوکوکوس اورئوس های جداشده از نمونه های شیر مشکوک به ورم پستان در گاوداری های صنعتی همدان M.S Download 1393/11/18
اثر ازن بر ماندگاری شیز پاستوریزه M.S Download 1400/08/04
تعیین درصد گوشت و اعتبارسنجی آن در انواع سوسیس عرضه شده در همدان با استفاده از روش های هیستوشیمی و آنالیزتصویری M.S Download 1400/11/06
ارزیابی شیمیایی و میکروبی چیپس های عرضه شده در شهر ساوه M.S Download 1401/11/12
تهیه فیلم فعال دو لایه پلی لاکتیک اسید/ نانوالیاف سلولز حاوی نانوامولسیون اسانس آویشن دنایی و نیسین و ارزیابی آن روی افزایش ماندگاری گوشت گوساله M.S Download 1401/12/03
بررسی تقلب استفاده از بافت های غیر مجاز در سوسیس های عرضه شده در همدان M.S Download 1400/12/23
تاثیر عصاره ی سماق و اسانس آویشن دنایی بر کارایی فیلم خوراکی زئین در ماندگاری فیلة مرغ M.S Download 1400/12/23
ارزیابی باقیمانده تتراسایکلین در شیرهای خام فله ای در شهر همدان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) M.S Download 1400/11/23
بررسی کفایت نرم افزارهای آنالیز تصویری در سنجش درصد عضلات اسکلتی فرآورده های گوشتی M.S Download 1402/07/15
ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم پلی‏لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن دنایی M.S Download 1398/11/14
تاثیر پوشش خوراکی نشاسته حاوی اسانس زیره سبز و عصاره پوست خیار بر ماندگاری پنیر UF M.S Download 1399/10/30
ارزیابی فیلم پلی لاکتیک اسید به روش نانوریسندگی حاوی نانوذرات نقره و اسانس آویشن دنایی کپسوله شده توسط مزوپروس سیلیکا M.S Download 1399/11/06
جستجوی مولکولی تعدادی از ژن های کد کننده انتروتوکسین در استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از نمونه های انسانی و مواد غذایی در همدان M.S Download 1399/09/18
شناسایی فاکتورهای حدت STx1 و STx2 در H7:O157 های جدا شده از گوشت های قرمز (گوساله و گوسفند) عزضه شده در قصابی های سطح شهر همدان M.S Download 1395/11/25
اثرات عصاره ی تفاله ی گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر ویژگی های کیفی فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال M.S Download 1397/08/21
جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی عرضه شده در سطح شهر همدان M.S Download 1394/09/28
افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل M.S Download 1397/07/09
شناسایی ژن های انتروتوکسین کلاسیک (A-E) در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از سمبوسه و فلافل های سرخ نشده عرضه شده در سلف سرویس های شهر همدان M.S Download 1395/06/28
ارزیابی پوشش خوراکی نانو الیاف سلولز حاوی اسانس زنجبیل و اسیدسیتریک برماندگاری جوجه کباب آماده پخت M.S Download 1396/10/13
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره آبی سماق بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در محیط آزمایشگاهی و کباب کوبیده M.S Download 1394/06/29
جستجوی مولکولی تعدادی از ژن های کد کننده انتروتوکسین در استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از نمونه های شیر گاو در همدان M.S Download 1399/09/18
شناسایی ژن انتروتوکسین A در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از برخی شیرینی های تر عرضه شده در سطح شهر همدان M.S Download 1394/06/30
تاثیر عصاره سماق و نایسین روی افزایش ماندگاری کباب کوبیده در مدت نگهداری در یخچال M.S Download 1397/11/24
بررسی اثر صمغ دانه اسفرزه بر ویژگیهای کیفی دوغ ایرانی پروبیوتیکی M.S Download 1398/06/30
ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس نعناع و سیر بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در بورانی کدوی سبز M.S Download 1396/06/29
افزایش ماندگاری دوغ ایرانی حاوی نانوامولسیون نعناع ونعناع فلفلی M.S Download 1399/12/23
بررسی رفتار عملی صاحبان صنایع تبدیلی کشاورزی در شهرستان های بهار وکبودرآهنگ نسبت به بهداشت و ایمنی غذایی M.S Download 1396/12/08
اثر پوشش خوراکی نانوالیاف کیتوزان و ژلاتین همراه با عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفند در مدت نگهداری در یخچال M.S Download 1396/09/27
بررسی میزان آلودگی به کمپیلوباکتر ججونی در لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان M.S Download 1397/06/27
تولید سس مایونز فاقد نگهدارنده با استفاده از نانوامولسیون اسانس آویشن دنایی M.S Download 1397/07/07
اثرات عصاره ی زرشک به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس پیاز بر روی ویژگی های کیفی گوشت سینه ی مرغ M.S Download 1397/09/13
شناسایی ژن مقاومت به متی سیلین در استافیلوکوکوس اورئوس های کواگولاز مثبت جدا شده از پنیر سفید ایرانی سنتی عرضه شده در شهر همدان M.S Download 1394/07/12
Showing 16 results.
of 1
Name
Showing 16 results.
of 1