دانشکده - دانشکده دامپزشکی
استادیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/01
علی کلانتری حصاری
دامپزشکی / پاتوبیولوژی
ارتباط با صنعت
-
ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
1398 -
ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
1398 -
ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
1398 -
ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
1398