جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
با عنوان: اثرات عصاره تفاله گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر ویژگی های کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
با عنوان: اثرات عصاره تفاله گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر ویژگی های کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال
استاد رهنما:
دکتر بهناز بازرگانی گیلانی
استاد مشاور:
دکتر محمد رضا پژوهی الموتی
دانشجو:
الهه توکلی
زمان: دوشنبه 1397/08/21 ساعت 12
مکان: کلاس 3