Professors

  (FA Page)

Associate Professor 
Email: 
Website: 

Articles



Conferences




FirstName And Last Name Project Name Degree download-thesis def-date
بررسی کیفیت دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان در سال 1400 M.S Download 1400/10/06
بررسی تأثیر عصاره ی گیاه کاپاریس اسپینوزا بر ویژگی های کیفی سس مایونز کم چرب M.S Download 1400/11/10
بررسی تأثیر استویا ربادیانا برتونی بر ویژگی های کیفی پودر ژله فراسودمند M.S Download 1400/12/04
بررسی آلودگی به پاستورلا مولتوسیدا در نمونه های ریه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال 1400 M.S Download 1400/12/23
ارزیابی شیمیایی و میکروبی چیپس های عرضه شده در شهر ساوه M.S Download 1401/11/12
بررسی تاثیر استویا ربادیانا برتونی و صمغ دانه اسفرزه بر ویژگی های کیفی بستنی پروبیوتیکی حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم M.S Download 1402/10/23
تأثیر پوشش دهی با موسیلاژ دانه اسفرزه بر خواص کیفی گوشت سینه مرغ فرآوری شده در مایکروویو M.S Download 1400/12/16
بررسی آلودگی به پاستورلا مولتوسیدا در نمونه های ریه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال 1400 M.S Download 1400/12/23
ارزیابی شیمیایی و میکروبی چیپس های عرضه شده در شهر ساوه M.S Download 1401/11/12
بررسی تأثیر عصاره ی گیاه کاپاریس اسپینوزا بر ویژگی های کیفی سس مایونز کم چرب M.S Download 1400/11/10
بررسی تأثیر استویا ربادیانا برتونی بر ویژگی های کیفی پودر ژله فراسودمند M.S Download 1400/12/04
بررسی کیفیت دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان در سال 1400 M.S Download 1400/10/06
تأثیر پوشش دهی با موسیلاژ دانه اسفرزه بر خواص کیفی گوشت سینه مرغ فرآوری شده در مایکروویو M.S Download 1400/12/16
بهینه سازی پایداری حرارتی روغن نباتی تحت تاثیر اسانس آویشن دنایی با استفاده از روش سطح پاسخ M.S Download 1395/11/25
جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی عرضه شده در سطح شهر همدان M.S Download 1394/09/28
افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل M.S Download 1397/07/09
بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی پوست انار بر مهار ملانوزیس میگو M.S Download 1399/12/25
بررسی اثر فیبر جو بر زندمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب و ارزیابی خواص حسی و ویسکوزیته M.S Download 1394/06/29
بررسی اثرات پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه خرمالو M.S Download 1396/11/16
بررسی اثر ژل دانه ریحان(Ocimum basilicum) بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب M.S Download 1398/11/30
تاثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق M.S Download 1396/10/09
بررسی اثرات ضد قارچی اسانس های روغنی آویشن دنایی و مرزه بر روی آسپرژیلوس فومیگاتوس در دوغ ایرانی M.S Download 1394/11/24
شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز از شیرهای خام تحویلی به کارخانه ی صنعتی شیر همدان M.S Download 1394/11/25
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره پوست سبز گردو استخراج شده به روش اولتراسوند و تاثیر آن در پایداری اکسیداتیو روغن گیاهی M.S Download 1397/11/10
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو M.S Download 1397/07/09
بررسی اثر صمغ دانه اسفرزه بر ویژگیهای کیفی دوغ ایرانی پروبیوتیکی M.S Download 1398/06/30
تأثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق در مایکروویو M.S Download 1398/06/31
بررسی میزان آلودگی به کمپیلوباکتر ججونی در لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان M.S Download 1397/06/27
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه ی زنیان و تأثیر آن در پایداری اکسیداتیو روغن گیاهی M.S Download 1395/11/24
بررسی اثر موسیلاژ دانه گیاه اسفرزه ((plantago ovata forsk بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب M.S Download 1398/11/06
Showing 1 - 20 of 21 results.
of 2
Name
Showing 1 - 20 of 21 results.
of 2