پیمایش
صرفنظر از محتوا
دانشکده
درباره دانشکده
تاریخچه
ریاست دانشکده
رؤسای پیشین
آلبوم عکس
اطلاعات تماس
سازمان دانشکده
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
معاونت پژوهشی
آموزش
آموزش
تقویم آموزشی
دروس ارائه شده
دوره کاردانی
فرم ها و آئین نامه ها
ترم بندی دروس
دوره کارشناسی
فرم ها و آئین نامه ها
ترم بندی دروس
تحصیلات تکمیلی
فرم ها و آئین نامه ها
سمینارها و پایان نامه ها
ترم بندی دروس
پژوهش
پژوهش
اولویت های پژوهشی
نمایه های معتبر علمی
هفته پژوهش
آئین نامه ها و فرآیندها
کمیته ترفیع
آئین نامه های پژوهشی
فرم های پژوهشی
کارگاه ها و آزمایشگاه ها
آزمایشگاه انگل شناسی
آزمایشگاه بیوشیمی و فیزیولوژی
آزمایشگاه پاتولوژی
آزمایشگاه میکروب شناسی
آزمایشگاه تحقیقاتی
آزمایشگاه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
سالن تشریح
خدمات آزمایشگاهی و تعرفه ها
نشریات
Avicenna Veterinary Research
افراد
اساتید
اساتید دانشکده
اساتید بازنشسته
کارکنان
گروه های آموزشی
گروه های آموزشی
گروه آموزشی پاتوبیولوژی
گروه آموزشی علوم درمانگاهی
گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی
en
جستجو در دانشکده دامپزشکی :
دانشکده - دانشکده دامپزشکی
منو
خانه
مقالات
دروس
پایان نامهها
کتب
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/10/01
بهناز بازرگانی گیلانی
دامپزشکی / بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
کتابهای تألیفی و تصنیفی
"کاربرد ترکیبات ضد میکروب طبیعی در مواد غذایی"
صغری ولی زاده، بهناز بازرگانی گیلانی، جواد علی اکبرلو، مهران مرادی، محمد هاشمی، حسین نقیلی، رزاق محمودی، هادی پورجعفر، سید مهدی رضوی روحانی، عذرا فرهنگ فر، هادی قاسم مهدی، روژان مدرسی، ساینا مویدزاده
جهاد دانشگاهی واحد ارومیه،
1395،
شابک: 978-600-5936-57-5
کتابهای ترجمه ای
"آنتی آکسیدان ها در تغذیه ورزشی"
علی حیدریان پور، بهناز بازرگانی گیلانی، علی امامی، فرزاد عبدالمالکی
انتشارات دانشگاه بوعلی سینا،
1398،
شابک: 978-600-128-286-7
>