عباسعلی ساری

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1404/09/06

عباسعلی ساری

دامپزشکی / بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Evaluation of Unauthorized Tissues in Minced Meat and Raw Koobideh Kebab in the West Provinces of Iran"
    Abbas Ali Sari, Ali Kalantari-Hesari, Moein Najafi
    archives of hygiene sciences, 2024
  2. "Prevalence of Campylobacter spp. Among Broiler Carcasses at Industrial Slaughterhouses in Hamedan, Iran"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, Hamid Staji, علی گودرز, Ali Goudarztalejerdi
    Archives of hygiene sciences, 2023
  3. "Influence of some edible coatings on physicochemical and sensory properties of low -fat fried mushroom (Agaricus bisporus )"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, Zahra Rastian
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  4. "Effect of Plantago ovata Forsk seed mucilage on survivability of Lactobacillus acidophilus, physicochemical and sensory attributes of produced low‐fat set yoghurt"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, سیده زهرا مهری نژادچوبری
    Food Science & Nutrition, 2021
  5. "Parasitic Contamination in Raw Vegetables and Effect of Washing Procedure in Hamedan, Iran"
    Abbas Ali Sari, زینب صادقی دهکردی, zeinab sadeghi dehkordi, زهرا پناهی
    Archives of hygiene sciences, 2019
  6. "Fungal contamination and chemical assessment of Iranian Doogh marketed in Hamedan, Iran"
    Abbas Ali Sari, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, نگار ساسانیان, Nazanin Sasanian
    journal of research and health, 2018
  7. "Effects of Thymus daenensis andSaturejahortensisL. essential oils on quality properties of Iranian Doogh"
    Abbas Ali Sari, نگار ساسانیان, Seyed Amir mohammad Mortazavian Farsani
    JOURNAL OF FOOD SAFETY, 2018
  8. "Evaluating chemical properties of all bread types in Hamedan bakeries"
    Abbas Ali Sari, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Nasrin Choobkar, Behnaz bazargani-Gilani
    International Food Research Journal, 2017
  9. "Physicochemical and sensory attributes assessment of functional low-fat yogurt produced by incorporation of barley bran and Lactobacillus acidophilus"
    Abbas Ali Sari, مصطفی کرمی, Ali Heshmati, Mostafa Karami
    Food Science & Nutrition, 2017
  10. "Prevalence of Sarcocystis infection in processed meat products by using digestion and impression smear methods in Hamedan, Iran"
    Abbas Ali Sari, زینب صادقی دهکردی, zeinab sadeghi dehkordi
    Comparative Clinical Pathology, 2017
  11. "Heavy Metals and Trace Elements in the Livers and Kidneys of Slaughtered Cattle, Sheep and Goats"
    Abbas Ali Sari, Aliasghar Bahari, Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Behnaz bazargani-Gilani
    Iranian Journal of Toxicology, 2016
  12. "بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، محمد امین نوروزی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  13. "عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه غلظت حلال و زمان استخراج) بهینه سازی شرایط استخراج( ، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکسهای کیست (Echinophora platyloba ) هیداتید در شرایط آزمایشگاهی"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، زینب صادقی دهکردی، محمد فلاح، علیرضا سازمند، میلاد قربانی پور
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  14. "بررسی خواص آنتیاکسیدانی و اثر عصارههای آبی، الکلی و هیدروالکلی گیاه بنسرخ )jesdianum Allium )بر غیرفعال کردن پروتواسکولکسهای اکینوکوکوس گرانولوزوس در شرایط آزمایشگاهی"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، زینب صادقی دهکردی، علیرضا سازمند، میلاد قربانی پور
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1401
  15. "کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایشماندگاری فیله ماهی قزل آلا"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، سحر جمالی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1401
  16. "خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، محمد امین نوروزی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  17. "بهینه سازی عصاره های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن ها"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، مهناز شعبانیان
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1399
  18. "تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، سیده سحر میرمعینی
    علوم غذایی و تغذیه، 1398
  19. "عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، آرزو مشیری روشن
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1398
  20. "بهینه سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تاثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، مهسا اقبالیان راد
    بهداشت مواد غذایی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، 1397
  21. "بررسی میزان آلودگی انگل های مشترک انسان و دام در دام های کشتارشده کشتارگاه شهرستان سنندج"
    عباسعلی ساری، علی صادقی نسب، ارژنگ پرتواندازان پور، زینب صادقی دهکردی، نوشین عبدالملکی
    مجله بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران، 1396
  22. "بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام"
    عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، آرزو مشیری روشن
    فناوری های جدید در صنعت غذا، 1396
  23. "بررسی وضعیت آلودگی سرب وکادمیوم درنمونه شیرهای خام و برخی فرآوردههای لبنی استان همدان طی سالهای 1393-1392"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، صغری ولی زاده، رزاق محمودی، راضیه کیانی
    مجله سلامت و بهداشت اردبیل، 1395
  24. "تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، سیده سحر میرمعینی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1395
  25. "بررسی اثر پری بیوتیکی سبوس جو و برنج بر روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب"
    عباسعلی ساری، مصطفی کرمی، صابر حسنی، علی حشمتی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1394
  26. "بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی بره موم زنبور عسل در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی ماهی و بقاء ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)"
    عباسعلی ساری، فروغ محمدی، نسرین چوبکار، علیرضا بلندنظر، هاشم حشمتی، نسترن شهبازیان، امیر محمد امامی راد، پیام یاری
    آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی، 1392
  27. "مطالعه تاثیر غلظت های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایترژنز در فیله ماهی کپور نقره ای"
    عباسعلی ساری، . چوبکار، افشین آخوندزاده، مهدی سلطانی، امیرمحمد امامی راد، منصور قائنی، لاله رومیانی
    پژوهش های تجربی حسابداری، 1390
  28. "بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و نیسین بر کنترل کیفیت فیله های سبک شور ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)"
    عباسعلی ساری، . چوبکار، افشین آخوندزاده، حسن گندمی نصرآبادی، امیرمحمد امامی راد
    گیاهان دارویی، 1390

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا و عصاره پونه بر ویژگیهای کیفی ماست کم چرب پروبیوتیک"
    عباسعلی ساری، بهناز بازرگانی گیلانی، فاطمه جنت
    دومین کنفرانس ملی زیست شناسی گیاهان دارویی، 1403
  2. "بررسی اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی نانوامولسیون اسانس سیر"
    عباسعلی ساری، سیده سحر میرمعینی، مریم کیان نژاد
    دومین کنفرانس ملی زیست شناسی گیاهان دارویی ایران، 1403
  3. "گزارش ساختار بافت‌شناسی دیواره کیست منفرد هیداتیک در ریه شترهای تک‌کوهانه"
    عباسعلی ساری، محمد بابائی، علی کلانتری حصاری
    اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی شتر، 1403
  4. "گزارش ساختار بافت‌شناسی دیواره کیست منفرد هیداتیک در کبد شترهای تک‌کوهانه"
    عباسعلی ساری، محمد بابائی، علی کلانتری حصاری
    اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی شتر، 1403
  5. "بررسی کیفیت یکی از انواع دوغ های صنعتی عرضه شده در شهر همدان در سال 1400"
    عباسعلی ساری، نورا صباح کریم عباس
    دومین کنفرانس ملی فناوریهای نوین دامپزشکی، 1403
  6. "مروری بر روش های نوین عصاره گیری از گیاهان دارویی"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، فریبا شعبانیان
    دومین کنفرانس ملی فناوریهای نوین دامپزشکی، 1403
  7. "Investigating the use of baking soda in Hamedan's breads in 2023"
    عباسعلی ساری، زینب بیگدلی
    دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، 1402
  8. "ارزیابی ویژگیهای کیفیت انواع اسنک و چیپس سیب زمینی عرضه شده در همدان در سال 1401"
    عباسعلی ساری، فاطمه دژگرد، سجاد عطارزاده برازجانی، فاطمه افراسیابی
    سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، 1402
  9. "تاثیر سرخ کردن در مایکروویو بر کاهش جذب روغن قارچ خوراکی پوشش دهی شده با آرد ذرت"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، حدیث کهریزی
    سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، 1402
  10. "بررسی نقش استویا ربادیانا در تولید مواد غذایی کم کالری"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نسرین عباس زاده
    کنفرانس بین المللی زیست شناسی گیاهان دارویی، 1401
  11. "نقدی بر استاندارد ملی ایران شماره 6103 : شناسایی بافتهای حیوانی غیرمجاز به روش بافت شناختی"
    عباسعلی ساری، محمد بابائی، علی کلانتری حصاری
    کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی، 1400
  12. "Effect of walnut green skin extracts on oxidative stability of soybean oil"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، فریبا شعبانیان
    کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی، 1400
  13. "تعیین درصد عضله اسکلتی در فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و آنالیز تصویری"
    عباسعلی ساری، محمد بابائی، علی کلانتری حصاری
    کنرگه بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی، 1400
  14. "پوشش دهنده های هیدروکلوئیدی: کاربرد در بهبود کیفیت محصولات سرخ شده"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    اولین کنفرانس ملی فناوریهای نوین دامپزشکی، 1400
  15. "بررسی اثر عصاره پوست انار بر فساد شیمیایی میگو"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، خدیجه جمشیدی فر
    اولین همایش ملی کاربرد پژوهش های نوین شیمی و کشاورزی در توسعه گیاهان دارویی (با محوریت گشنیز)، 1400
  16. "ydatid Cyst Epidemiology and Risk factors in Hamedan, Iran: 6-year Evaluation"
    عباسعلی ساری، زینب صادقی دهکردی، حمیدرضا مسلمی منش، شبنم خلج
    چهارمین کنگره بین المللی و یازدهمین کنگره ملی انگل شناسی و بیماری های انگلی ایران، 1398
  17. "hydatic cyst epidemiology and risk factors in hamedan"
    عباسعلی ساری، زینب صادقی دهکردی، حمیدرضا مسلمی منش، شبنم خلج
    چهارمین کنگره بین المللی و یازدهمین کنگره ملی انگل شناسی و بیماری های انگلی ایران، 1398
  18. "بررسی کیفیت نان های سنتی در سطح شهر همدان در سال 1397"
    عباسعلی ساری، فاطمه خاقانی، سیده زهرا مهری نژادچوبری
    دومین کنفرانس بین المللی فناوریهای نوین در علوم، 1397
  19. "بررسی و مطالعه بالینی بیماری عضله سبز در جوجه های گوشتی بعد از کشتار"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، میلاد محمدی، مرجان قربانی
    اولین همایش ملی ناهنجاریهای متابولیکی دام و طیور، 1397
  20. "بررسی مقایسهای روشهای غنی سازی باکتریایی در جداسازی کمپیلوباکتر ژژونی از لاشه طیور"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، محمود اسماعیلی کوتمهر، سیده سحر میرمعینی
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  21. "بررسی تقلبات و ارزیابی کیفیت میکروبی شیرهای عرضه شده در لبنیاتی های سنتی سطح شهر همدان"
    عباسعلی ساری، فاطمه خاقانی، سیده زهرا مهری نژادچوبری
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  22. "بررسی پایداری نانوامولسیون اسانس زنجیل و خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن در شرایط آزمایشگاهی"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، سحر جمالی
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  23. "Effect of cinnamon extract on the carotenoid content of persimmon fruit during storage time"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، حکیمه حسن عبدالی
    هفتمین کنگره ملی گیاهان دارویی، 1397
  24. "مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  25. "بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  26. "بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ ثعلب بر میزان درصد رطوبت کدوی سبز سرخ شده"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، سیده سحر میرمعینی
    دومین همایش و نمایشگاه روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، 1395
  27. "سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، آتوسا کوکبیان
    سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم کشاورزی و صنایع غذایی، 1395
  28. "بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز در مدل آزمایشگاهی"
    عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، آرزو مشیری روشن
    اولین کنگره بین المللی وبیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  29. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن دنایی بر باکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس و"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، مهسا اقبالیان راد
    اولین کنگره بین المللی وبیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  30. "ویژگی ها و کاربرد لیزوزیم در مواد غذایی"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، مهشاد جاویدمقدم، بهناز بازرگانی گیلانی
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  31. "بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آب انار در شرایط آزمایشگاه و درمدل غذایی"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، نگار ساسانیان، بهناز بازرگانی گیلانی
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  32. "بررسی میزان آلودگی قارچی در دوغ های صنعتی و سنتی عرضه شده در سطح شهر همدان"
    عباسعلی ساری، نگار ساسانیان، نازنین ساسانیان
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  33. "انجماد آب میوه ها: افزایش ماندگاری و حفظ خواص تغذیه ای"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، مهشاد جاویدمقدم، بهناز بازرگانی گیلانی
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  34. "Determination of lead and cadmium concentration in offered edible buttonlike fungi in Hamedan"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، بهناز بازرگانی گیلانی
    سیزدهمین همایش بین المللی سم شناسی ایران، 1394
  35. "Tracing of heavy metal in marketed hen egg in Hamedan"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، بهناز بازرگانی گیلانی
    سیزدهمین همایش بین المللی سم شناسی ایران، 1394
  36. "بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، رزاق محمودی، صغری ولی زاده
    دومین همایش کشوری سلامت شیر، 1393
  37. "بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان در سال 93"
    عباسعلی ساری، نگار ساسانیان، نازنین ساسانیان
    دومین همایش کشوری سلامت شیر، 1393
  38. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریه شترهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی کرمان در سال 91"
    عباسعلی ساری، . چوبکار
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  39. "بررسی میزان آلودگی انگلی کبد و ریه دامهای کشتار شده در کشتارگاه شهرستان بانه"
    عباسعلی ساری
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  40. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریهی بزهای کشتار شده در کشتارگاه ایلام درسال 91"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  41. "پوشش های ضدمیکروبی طبیعی: راهکارهای نوین در جهت افزایش ماندگاری مواد غذایی"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  42. "بررسی نقش و اهمیت اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) در سلامت انسان"
    عباسعلی ساری، . چوبکار
    دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، 1392
  43. "ارزیابی کیفیت میکروبی خط تولید در کشتارگاه طیور همدان"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، عبدالمجید محمدزاده، ابراهیم نعمت گرگانی
    هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران، 1391
  44. "بررسی میزان آلودگی کیست هیداتیک در کبد و ریه دام های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی مشهد طی شش ماه اول سال 90"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، علی آزادی
    هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران، 1391
  45. "پرتودهی موادغذایی و نقش آن در بهبود سلامت و امنیت مواد غذایی"
    عباسعلی ساری، امین افصحی، . چوبکار، فیضیه ساکی
    نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، 1391
  46. "اثر فشار هیدرواستاتیک بر نگه داری مواد غذایی"
    عباسعلی ساری، امین افصحی، زهرا آئینی
    نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، 1391
  47. "بررسی نقش و اهمیت پروبیوتیکها در مواد غذایی"
    عباسعلی ساری، امین افصحی، . چوبکار
    نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، 1391