آرشیو اطلاعیه ها - دانشکده دامپزشکی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر وبینار راهکارهای ارتقاء جستجوهای علمی، گزینش مجلات مناسب و طراحی آمایش- erp 05 12 2020 06:22 کد خبر : 6693882 تعداد بازدید : 1455 وبینار راهکارهای ارتقاء جستجوهای علمی، گزینش...
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد انگل شناسی و باکتری شناسی 24 11 2020 06:19 کد خبر : 6693914 تعداد بازدید : 1339 " با سلام احتراما به استحضار دانشجویان جدیدالورود گرامی ...
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته علوم آزمایشگاهی 22 11 2020 22:54 کد خبر : 6693930 تعداد بازدید : 1337 " با سلام احتراما به استحضار دانشجویان جدیدالورود گرامی...
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی 23 11 2020 05:36 کد خبر : 6693898 تعداد بازدید : 1340 " با سلام احتراما به استحضار دانشجویان...
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی متقاضی ارائه پوستر در هفته پژوهش
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر شیوه ارتباط دانشجویان با دانشکده پیرادامپزشکی در دو هفته اول آذر ماه 1399 20 11 2020 07:38 کد خبر : 6693946 تعداد بازدید : 987 روزهای زوج (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) خانم مرادی...
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر basuamozesh@ ، کانال اطلاع رسانی به دانشجویان جدیدالورود 11 11 2020 04:58 کد خبر : 6693994 تعداد بازدید : 1016 ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان عزیز ورودی 99 اعلام می دارد آدرس...
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر راهنمای رفع اشکالات درس افزار 21 09 2020 04:31 کد خبر : 6694055 تعداد بازدید : 2692 دانشجویان عزیز دانشکده پیرادامپزشکی میبایست درخواست های مربوط به درس افزار و کلاس مجازی( از...
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر نحوه برگزاری نیمسال 991 14 09 2020 05:36 کد خبر : 6694072 تعداد بازدید : 879 اطلاعیه دانشجویی شماره1 - نیمسال 991 اشتراک گذاری چاپ کردن
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
صفحه اصلی جزئیات خبر نواقص موجود در پرونده دانشجویان ورودی 98 14 09 2020 04:17 کد خبر : 6694089 تعداد بازدید : 2538 نظر به عدم وصول تاییدیه و ریزنمرات و گواهی موقت پایان تحصیلات مقطع قبلی به آگاهی...
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
کارگاه آموزشی با موضوع باستان انگل شناسی در ایران با حضور دکتر غلامرضا مولوی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی توانایی تشکیل بیوفیلم استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از منابع مختلف و تعیین خواص ضدبیوفیلمی تعدادی اسانس گیاهی بر این جدایه ها
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
موضوع:جداسازی استافیلوکوکوس اورئوس از نمونه های شیر گاوهای مبتلا به ورم پستان بالینی در گاوداری های صنعتی شهرستان همدان در سال 1395
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
موضوع:جستجوی مولکولی کوکسیلا بورنتی در نمونه های شیر مخزن گاوداری های صنعتی استان همدان با استفاده از آزمون زنجیره ای پلیمراز
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
موضوع: بررسی وضعیت عفونت مادرزادی نئوسپورایی در جنین گاوهای آبستن کشتار شده در کشتارگاه کرمانشاه
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
تعیین تیپ ژنتیکی استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از منابع مختلف بر اساس کاست کروموزومی mec (SCCmec) و پلی مورفیسم ژن های coa و spa
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
موضوع: تاثیر پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه ی خرمالو
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
موضوع: ارزیابی پوشش خوراکی نانوالیاف سلولز حاوی اسانس زنجبیل و اسید سیتریک بر ماندگاری جوجه کباب آماده پخت
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
موضوع: تاثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ های سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
موضوع: اثر پوشش خوراکی کامپوزیت نانوالیاف کیتوزان و ژلاتین همراه با عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفند در مدت نگهداری در یخچال