آرشیو اخبار - دانشکده دامپزشکی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: معرفی گیاه stachy lavandulifolia (چای کوهی) به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: Fresh_cut Fruites
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سننتیک در روغن های خوراکی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: معرفی و کاربرد فیلم های خوراکی در بسته بندی مواد غذایی