آرشیو اخبار - دانشکده دامپزشکی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: بررسی نقش پروبیوتیک ها در صنعت غذا
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: مطالعه ایمنی زایی پاساژ 9 انگل لیشمانیا ماژور در موش Balb/C
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
عنوان: اثرات عصاره ی زرشک به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس پیاز بر روی ویژگی های کیفی گوشت سینه ی مرغ
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
با عنوان: اثرات عصاره تفاله گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر ویژگی های کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال