« بازگشت
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
موضوع: تاثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ های سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق
بسمه تعالی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
موضوع: تاثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ های سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق
استاد راهنما: آقای دکتر عباسعلی ساری
آقای دکتر امیر دارایی گرمه خانی
ارائه دهنده: زهرا راستیان
زمان: شنبه 9 دی ماه 1396 ساعت 14:30 بعدازظهر
مکان: کلاس 3 دامپزشکی