جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
موضوع: تاثیر پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه ی خرمالو
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
موضوع: تاثیر پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه ی خرمالو
اساتید راهنما:
آقای دکتر عباسعلی ساری
خانم دکتر نرجس آقاجانی
ارائه دهنده:
حکیمه حسن عبدالی
زمان: دوشنبه (16 بهمن ماه 96) ساعت 11 صبح
مکان: کلاس 3