| | | | | | | | |
کلینیکال پاتولوژی | 1413089 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 02 | فرنوش کاویانی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | 1400/10/25 (10:30 - 12:30) |
کلینیکال پاتولوژی | 1413246 | 4 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | فرنوش کاویانی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/18 (10:30 - 12:00) |
کنترل شیمیایی مواد غذایی | 1412100 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | عباسعلی ساری | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/18 (14:00 - 16:00) |
کنترل شیمیایی مواد غذایی | 1412100 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 02 | عباسعلی ساری | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/18 (14:00 - 16:00) |
کنترل میکروبی مواد غذایی | 1412099 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | محمدرضا پژوهی الموتی | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/20 (08:30 - 10:30) |
کنترل میکروبی مواد غذایی | 1412099 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 02 | محمدرضا پژوهی الموتی | هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/20 (08:30 - 10:30) |
مدیریت آزمایشگاه | 1413248 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علی کلانتری حصاری | هرهفته دو شنبه (09:00 - 10:00) | 1400/10/30 (14:00 - 16:00) |
میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی | 1412091 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 02 | محمدرضا پژوهی الموتی | هرهفته دو شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته سه شنبه (11:00 - 12:00) | 1400/10/22 (08:30 - 10:30) |
میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی | 1412091 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | محمدرضا پژوهی الموتی | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (11:00 - 12:00) | 1400/10/22 (08:30 - 10:30) |
میکروب شناسی مواد غذایی | 1412087 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | محمدرضا پژوهی الموتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/18 (10:30 - 12:30) |
میکروب شناسی مواد غذایی | 1412087 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 02 | محمدرضا پژوهی الموتی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/18 (10:30 - 12:30) |
همه گیرشناسی-اصول اپیدمیولوژی | 1410039 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی علوم درمانگاهی | 01 | علی اصغر بهاری | هرهفته شنبه (15:00 - 16:00) | 1400/10/23 (14:00 - 16:00) |
ویروس شناسی | 1413233 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | پژمان محمودی کوهی | هرهفته دو شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (17:00 - 18:00) | 1400/10/20 (10:30 - 12:00) |
ویروس شناسی پیشرفته | 1413219 | 2 | دکتری | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | پژمان محمودی کوهی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 15:00) | هرهفته یک شنبه (15:00 - 17:00) | 1400/10/22 (10:30 - 12:30) |
اپیدمیولوژی (مواد عذایی) | 1412081 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | علی صادقی نسب | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | 1400/03/31 (10:00 - 12:00) |
آسیب شناسی | 1413067 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 02 | علیرضا نوریان | هرهفته دو شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | 1400/03/31 (10:00 - 12:00) |
آسیب شناسی | 1413067 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علیرضا نوریان | هرهفته دو شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1400/03/31 (10:00 - 12:00) |
آسیب شناسی کارآموزی | 1413268 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علیرضا نوریان | نامشخص | نامشخص |
استانداردها و قوانین مواد غذایی | 1412022 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | بهناز بازرگانی گیلانی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | 1400/04/03 (14:00 - 16:00) |
اصول اپیدمیولوژی | 1413069 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علی صادقی نسب | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/03/31 (10:00 - 12:00) |