| | | | | | | | |
روش تهیه مقاطع میکروسکوپی و رنگ آمیز | 1410026 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی علوم درمانگاهی | 01 | علی کلانتری حصاری | هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
روشهای تشخیص ملکولی | 1413080 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | پژمان محمودی کوهی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 12:00) | نامشخص |
روش های نمونه گیری درمانگاهی | 1413090 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علی صادقی نسب | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
زبان انگلیسی برای علوم آزمایشگاهی | 1413091 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علیرضا نوریان | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | 1400/04/02 (10:00 - 12:00) |
زبان تخصصی | 1413241 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علیرضا نوریان | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/02 (10:00 - 12:00) |
زبان تخصصی | 1412086 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | عباسعلی ساری | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | 1400/04/08 (10:00 - 12:00) |
زیست شناسی ملکولی | 1413079 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علی گودرزتله جردی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/04/02 (10:00 - 12:00) |
ژنتیک باکتریها | 1413211 | 2 | دکتری | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | علی گودرزتله جردی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/03/31 (10:00 - 12:00) |
ساختارشناسی انگل ها | 1413278 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | زینب صادقی دهکردی | هرهفته دو شنبه (18:00 - 20:00) | 1400/04/05 (10:00 - 12:00) |
سیستم تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی | 1413120 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | بهناز بازرگانی گیلانی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/05 (10:00 - 12:00) |
سم شناسی مواد غذایی | 1412080 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 02 | بهناز بازرگانی گیلانی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 09:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/05 (14:00 - 16:00) |
سم شناسی مواد غذایی | 1412080 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | بهناز بازرگانی گیلانی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 09:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/04/05 (14:00 - 16:00) |
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی | 1412092 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی | 01 | محمدرضا پژوهی الموتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/03/31 (08:00 - 10:00) |
عملیات کالبدگشائی 1 | 1410027 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی علوم درمانگاهی | 02 | مرتضی یاوری | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
عملیات کالبدگشائی 1 | 1410027 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی علوم درمانگاهی | 01 | مرتضی یاوری | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
عملیات کشتارگاهی 2 | 1410030 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی علوم درمانگاهی | 01 | محمدرضا پژوهی الموتی | هرهفته شنبه (08:00 - 13:00) | نامشخص |
عملیات کشتارگاهی 2 | 1410030 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی علوم درمانگاهی | 02 | بهناز بازرگانی گیلانی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 13:00) | نامشخص |
قارچ شناسی | 1413178 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | زینب صادقی دهکردی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 11:00) | هرهفته یک شنبه (11:00 - 12:00) | 1400/04/09 (10:00 - 12:00) |
قارچ شناسی | 1413237 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 01 | زینب صادقی دهکردی | هرهفته دو شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (11:00 - 12:00) | 1400/04/08 (10:00 - 12:00) |
قارچ شناسی | 1413237 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی پاتوبیولوژی | 02 | زینب صادقی دهکردی | هرهفته دو شنبه (09:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 11:00) | 1400/04/08 (10:00 - 12:00) |