|
|
|
|
|
|
|
روش های نمونه برداری مواد غذایی
|
1412014
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00)
|
1400/10/20 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
عفونتها و مسمومیتهای مواد غذایی
|
1412009
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/10/27 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
کنترل میکروبی مواد غذایی
|
1412099
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/10/20 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
کنترل میکروبی مواد غذایی
|
1412099
|
3
|
02
|
هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/10/20 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی
|
1412091
|
2
|
02
|
هرهفته دو شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته سه شنبه (11:00 - 12:00)
|
1400/10/22 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی
|
1412091
|
2
|
01
|
هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (11:00 - 12:00)
|
1400/10/22 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
1412087
|
3
|
02
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/10/18 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
1412087
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/10/18 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فراورده های دامی
|
1413076
|
3
|
01
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/04/01 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1399
|
آلودگی محیطی مواد غذایی
|
1412008
|
2
|
01
|
هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (09:00 - 10:00)
|
1400/04/13 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1399
|
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
|
1412092
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/03/31 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1399
|
عملیات کشتارگاهی 2
|
1410030
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 13:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1399
|
کنترل میکروبی مواد غذایی
|
1412010
|
3
|
01
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/04/01 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1399
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
1413073
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/04/05 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1399
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
1413073
|
3
|
02
|
هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/04/05 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1399
|
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور
|
1412089
|
3
|
01
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 09:00)
|
1399/11/20 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1399
|
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور
|
1412089
|
3
|
02
|
هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (09:00 - 10:00)
|
1399/11/20 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1399
|
روش های نمونه برداری مواد غذایی
|
1412014
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00)
|
1399/11/13 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1399
|
عفونتها و مسمومیتهای مواد غذایی
|
1412009
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1399/11/20 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1399
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
1412087
|
3
|
02
|
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/11/11 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1399
|